RPC VR2 – FC Cranendonck VR1 3-2

FC Cranendonck dames FCC vinden goede vorm nog niet terug

De laatste wedstrijd van april mochten de dames van het elftal naar Eindhoven toe voor de wedstrijd op kunstgras tegen RPC. FCC had weinig te vertellen de eerste helft. RPC was feller en beter in balbezit. Het vertrouwen leek te ontbreken bij de Cranendonckse dames en een aantal kansen voor de thuisploeg volgden. Met een 2-0 achterstand werd er de rust in gegaan.

De tweede helft probeerde FCC meer te bewegen zonder bal om voetballend op de helft van de tegenstander te komen. Dit lukte een stuk beter dan in de eerste helft. Joke werd neergehaald in de 16 en er volgde een penalty die Anniek prima benutte. De dames roken dat er misschien toch wat meer in zat. Ze bleven druk zetten, maar de behendigde speelsters van RPC konden toch uitbreken en de 3-1 op het bord zetten. Cranendonck bleef werken met zijn allen, en dit resulteerde tot wat meer druk op de helft van RPC. Toch leek RPC de boeken te sluiten toen ze een penalty kregen, maar Mandy keek de bal tegen de paal. GCC bleef werken ondanks dat het voetballend nog te wensen over liet. Na een goede combinatie over rechts kon Joke Simone in stelling brengen voor de goal en zo stond het ineens 3-2 en kon er nog van alles gebeuren. Helaas was het nog maar 7 minuten spelen en konden de dames niet meer voor een verrassing zorgen..

RPC VR2 – FC Cranendonck VR1 3-2(2-0)