FC Cranendonck verlengt contract met trainer Marco Daemen voor extra seizoen

FC Cranendonck maakt met genoegen bekend dat het contract met hoofdtrainer Marco Daemen met succes is verlengd voor een extra seizoen. Beide partijen kijken uit naar een voortzetting van de samenwerking.

FC Cranendonck is verheugd over de contractverlenging en is ervan overtuigd dat dit de stabiliteit en continu├»teit in de technische staf zal bevorderen. “We zijn zeer blij dat Marco Daemen heeft besloten om zijn verbintenis met FC Cranendonck voort te zetten. Zijn toewijding en vakmanschap hebben een positieve invloed gehad op het team en de club, en we zijn ervan overtuigd dat dit extra seizoen ons in staat zal stellen om verdere vooruitgang te boeken.”

Trainer Marco Daemen, die sinds zijn aantreden een belangrijke rol speelt in de heropbouw van FC Cranendonck, deelt zijn enthousiasme over de contractverlenging: “Het is een eer om mijn tijd bij FC Cranendonck te verlengen. We hebben een geweldig jong team en een geweldige groep supporters. Samen willen we enkele doelen bereiken, maar er is nog veel werk te doen. Ik kijk ernaar uit om samen met het team en de supporters nieuwe uitdagingen aan te gaan en successen te behalen.”

De komende tijd belooft een boeiende periode te worden voor FC Cranendonck, met Marco Daemen aan het roer. De club nodigt alle supporters en betrokkenen uit om het team te blijven steunen en samen te bouwen aan een succesvolle toekomst.