Ronny Everaerts ook volgend seizoen trainer bij FC Cranendonck

Ronny Everaerts ook volgend seizoen trainer bij FC Cranendonck

contract

Ronny Everaerts geeft opwaartse lijn FC Cranendonck een grote impuls

FC Cranendonck is al ongeveer 10 jaar een stabiele vierdeklasser, met als grootste wapenfeit een periodetitel 2 seizoenen geleden.
Dit seizoen is met hoofdtrainer Ronny Everaerts de opwaartse lijn doorgezet en staat FC Cranendonck met inmiddels de 1e periode op zak na 10 wedstrijden zelfs fier bovenaan in de 4e klasse met 8 overwinningen en 2 gelijke spelen.
Nog belangrijker dan de ranglijst, is het vertoonde voetbal.
FC Cranendonck speelt scherp, met veel duelkracht, werklust, elkaars fouten als team corrigerend. En FC Cranendonck speelt verzorgd, geen lange halen, maar combinatievoetbal, met veel balcirculatie en creativiteit.

Daarmee voor zowel de technische commissie als Ronny Everaerts zelf alle aanleiding de succesvolle samenwerking door te zetten en daarom is het contract voor 1 jaar verlengd; ook in seizoen 2020-2021 blijft Ronny Everaerts de hoofdtrainer van FC Cranendonck.
Net zo belangrijk is dat ook het 2e elftal veel vertrouwen heeft in deze trainer voor de hele selectie en Ronny hiermee laat zien dat de hele vereniging hem aangaat en blijft investeren in een brede selectie en een mooie toekomst voor deze gezellige dorpsclub.

Onze hoofdsponsoren:
Feijen Metaaltechniek
Damen Machinaal Timmerwerken
Café de Bout Soerendonk
Milldam recycling company
Assurantiekantoor van Hunsel & Govers BV
Klikkelstein kinderopvang